Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ı Ziyaret ettik.

Belediye Başkanlarımıza Ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Balkanlara Vefa Derneği Başkanı Şaban Hocaoğlu ile aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri olan Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Subaşı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Demir’i makamında ağırladı. Dernek üyeleri, Başkan Hasan Can’a Balkanlara gösterdiği vefadan dolayı teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kardeş şehir protokolü imzaladığı Bosna-Hersek’e bağlı Fojnica ve Starigrad’da yaptığı faaliyetler başta olmak üzere, Balkanlar’da yaptığı çalışmalarla anılıyor. Bosna Berat Nişanı da bulunan Başkan Hasan Can, gerek Ümraniye Belediyesi tarafından Fojnica’ya yaptırılan kültür merkezi, gerekse Balkanlar’a verilen hizmetlerle hemşehriliğin coğrafyayla sınırlı olmadığını ortaya koydu. Balkanlara Vefa Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Hasan Can’ın bu hassasiyeti ve Balkanlara olan vefası dolayısıyla kendisine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette; Dernek Başkanı Şaban Hocaoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Subaşı ve Yüksel Demir; Başkan Hasan Can’a derneğin faaliyet ve projelerini anlattı. Başkan Hasan Can da,  kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Balkanlara Vefa Derneği'nden Başkan Hasan Can'a Ziyaret
UMRANİYE.BEL.TR